Ten

Heliocare 360º SPF50+ gel hidratant Review si Pareri personale

Heliocare 360° SPF 50+ Water Gel este un produs tip gel cu protectie UV ridicata, excelent pentru protejarea tenului de radiatiile nocive ale soarelui fie la plaja, fie de zi cu zi, pe sub machiaj. Acesta ofera multiple beneficii sanatatii pielii despre care vom discuta imediat in continuare.

Beneficiind de o formula avansata ce imbina tehnologia inovatoare cu ingredientele naturale, gelul cu protectie solara Heliocare 360° reprezinta un bun aliat in lupta impotriva efectelor nocive ale radiatiilor solare. Principala sa caracteristica este protectia impotriva razelor UVA, dar si UVB, oferind o bariera foarte buna impotriva arsurilor solare si a imbatranirii premature a pielii.

Ceea ce il diferentiaza de alte produse este capacitatea sa de a proteja si impotriva radiatiilor invizibile si infrarosii ce pot penetra mai adanc pielea si pot determina deteriorarea acesteia pe termen lung. In acest fel, utilizatorii se pot bucura de o protectie solara completa, asigurand sanatate si frumusetii pielii in timp.

Mai mult decat atat, acest gel de la Heliocare ofera si alte beneficii interesante pielii. De pilda, datorita ingredientelor active cum ar fi tehnologia Fernblock, vitaminele C si E si extractul de ceai verde, produsul ofera si protectie antioxidanta ridicata impotriva agresiunilor oxidative, combatand prevenirea prematura a pielii.

Imi place foarte mult formula sa hidratanta, dar mata, lasand pielea matasoasa si radianta pe parcursul zilei, fara sa incarce. Se absoarbe foarte usor datorita compozitiei pe baza de apa si nu creeaza vreo pelicula neplacute deasupra pielii. De asemenea, prezinta o formula non-comedogenica ce nu obstructioneaza porii, fiind foarte sigura si pentru zona ochilor, caci nu provoaca disconfort.

Datorita enzimelor naturale, gelul Heliocare 360° SPF 50+ ajuta la repararea ADN-ului deteriorat al celulelor epiteliale, mentinand sanatatea si integritatea pielii.

Inainte de utilizarea produsului, va trebui sa agitati foarte bine flaconul. Apoi, aplicati pe fata o cantitate suficienta de produs dupa care intindeti foarte bine pana la linia parului si in jurul ochilor. Reprezinta o solutie foarte buna cand mergeti la plaja sau chiar si de zi cu zi, pe sub machiaj, fiind o baza excelenta de make-up.

Din punctul meu de vedere, Heliocare 360° SPF 50+ este un produs foarte reusit cu care am avut de departe o experienta placuta. Avand un ten mixt, ma atrage textura si formula sa caci nu imi lasa pielea incarcata, se comporta foarte bine pe sub machiaj si imi protejeaza tenul fara probleme. Il recomand cu drag sa il incercati sau, daca ati facut-o deja, va astept in rubrica de comentarii pentru mai multe impresii.

Verifica oferta Notino

Verifica oferta Dr Max

Verifica oferta Help Net

Verifica oferta eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *