Machiaj

Tir Tir fond de ten cu acoperire mare Review si Pareri

TirTir fond de ten este un produs extrem de viral la ora actuala, bucurandu-se de o bine meritata popularitate la nivel mondial. Acest lucru m-a facut curioasa sa il incerc, vazand si citind tot felul de pareri care variau de la o persoana la alta. Cu siguranta produsele pentru ten, dar mai ales, fondul de ten nu se poate adapta nevoilor oricarui tip de ten, de aceea, este interesant de descoperit carui tip de ten se adreseaza, de fapt, si ce face el efectiv.

 🎀 Despre brandul TirTir

TirTir este un brand coreean cunoscut pentru produsele inovatoare din domeniul ingrijirii piele. Fondat in Coreea de Sud, brandul TirTir se remarca prin abordarea unica in formularea produselor cosmetice, combinand ingredientele traditionale coreene cu tehnologii moderne de ingrijire a peilii.

Un alt aspect care merita mentionat in ceea ce priveste brandul TirTir se refera la atentia acestuia in a utiliza ingrediente naturale si eficiente, adesea provenind din plante sau extracte traditionale coreenee. De asemenea, TirTir se straduieste sa ofere solutii personalizate pentru diferite tipuri de piele, punand accent pe eficienta, respectiv pe rezultatele vizibile.

Gama de produse TirTir cuprinde creme, seruri, masti faciale si alte tratamente care vizeaza diverse probleme ale pielii, dar si produse de make-up. Mai mult decat atat, brandul este apreciat si pentru transparenta pe care o ofera in ceea ce priveste ingredientele si procesele de fabricatie contribuind la construirea increderii consumatorilor.

🎀 Cushion TirTir fond de ten cu acoperire mare – Pareri personale

Fondul de ten cushion TirTir este o varianta excelenta pentru cele care cauta un produs compact care sa asigure o acoperire mare, respectiv un finish matifiant, dar luminos. Produsul prezinta o formula inovatoare, iar ceea ce apreciez foarte mult este ca folosind buretelul din dotare, se aplica extrem de usor si rapid, uniformizandu-se nuamidecat. Tapotand foarte bine o cantitate mica de produs, putem obtine un aspect placut, fara imperfectiuni, dar si fara efect de masca.

Un aspect important de mentionat pe care il apreciez foarte mult este puterea de acoperire mare, astfel ca a reusit sa imi camufleze excelent toate imperfectiunile de pe ten lasand pielea cu un aspect impecabil. De asemenea, ofera si un efect de ten sanatos si radiant. In plus, produsul contine antioxidanti ce ajuta la protejarea pielii impotriva factorilor daunatori, dar si la imbunatatirea starii generale a acesteia.

Un alt detaliu pe care trebuie sa il punctez este gama variata de nuante disponibile. Spre deosebire de alte formule de cushion coreene, nuantele de la TirTir sunt gandite pe subtonuri de piele notate astfel: C pentru subtonul rece, W pentru subtonul cald si N pentru subtonul neutru. Astfel, produsul este potrivit pentru orice persoana, indiferent de subtonul pe care il are.

Experienta mea cu TirTir fond de ten cushion a fost una foarte buna intrucat a reusit sa imi ascunda foarte bine imperfectiunile, s-a aplicat usor, iar rezistenta pe tenul meu mixt a fost una ireprosabila. Nu am avut nevoie sa aplic o cantitate mare de produs, dimpotriva, recomand sa luati o cantitate cat mai mica pe care sa o distribuiti cat mai bine pe ten. Va reusi sa acopere foarte bine semnele de pe piele, iar in functie de gravitatea lor, puteti reveni eventual ulterior cu inca putin produs pentru o acoperire perfecta. Poate fi sau nu setat cu pudra, in functie de tipul tenului pe care il aveti.

Acest produs s-a adaptat foarte bine nevoilor tenului meu, ceea ce ma face multumita, iar personal nu am ce sa ii reprosez.

🎀 Concluzii

Daca sunteti in cautare de un fond de ten cu acoperire ridicata si aplicare usoara, TirTir poate fi o varianta inspirata. Din punctul meu de vedere, este un produs care se potriveste tenului mixt sau gras, insa foarte importanta este si rutina de ingrjire a tenului, respectiv produsele pe care le aplicati inainte. Rutina mea de dimineata este una destul de minimala si se axeaza pe curatare, hidratare usoara si protectie solara, iar fondul de ten aplicat ulterior, s-a asezat foarte bine pe ten si a rezistat fara probleme. Parerea mea este ca merita sa ii oferiti o sansa si sa vedeti daca acest produs se adapteaza si nevoilor voastre sau daca deja ati intrat in posesia produsului nu ezitati in rubrica de comentarii sa ne lasati un feedback.

Verifica oferta Dr Max

Verifica oferta Notino

Verifica oferta Sole

Verifica oferta Makeupshop

*cu codul “cosmetice5” aveti reducere 5%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *