Ten

BB Cream Boys’n Berries pentru un ten radiant – Review si Pareri

Produsele pentru ten sunt printre cele mai importante produse din trusa de make-up, iar calitatea acestora trebuie sa fie intotdeauna foarte buna. BB Cream Boys’n Berries  este o alternativa foarte interesanta pe care personal am descoperit-o relativ de curand si despre care pot afirma ca inlocuieste cu succes orice fond de ten de zi cu zi. Dar cum nevoile si asteptarile intotdeauna pot varia, am sa va povestesc in continuarea acestui articol experienta mea cu produsul si voi fi cat se poate de obiectiva cu toate aspectele.

💄 BB Cream Boys’n Berries textura, aplicare si acoperire

Am un ten mixt, cu exces de sebum in zona T – nas, frunte si barbie, iar textura pentru mine este primul aspect de care tin cont atunci cand aleg un BB Cream. Nu imi doresc formule grase care sa imi incarce si mai mult pielea, dar nici texturi uscate care mi-ar putea evidentia zonele uscate precum obraji sau ochi. Am nevoie de un echilibru, iar textura acestui produs este exact modul in care as defini-o.

BB Cream Boys’n Berries are o textura cremoasa, care se aplica foarte usor pe piele, se omogenizeaza rapid, fara sa pateze pielea sau sa o incarce. Interesant este si faptul ca se aplica la fel de bine fie cu pensula pentru fond de ten, beauty blender sau chiar direct cu mana. Personal, prefer sa folosesc o pensula de fond de ten buna sau un beauty blender.

Acoperirea este una buna, reusind sa acopere cu succes imperfectiunile. Dar ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca are o acoperire construibila, ceea ce inseamna ca va permite sa aplicati in mai multe straturi pana obtineti acoperirea dorita. Puteti sa va rezumati la un singur strat pentru o uniformizare a tenului fara probleme sau puteti reveni cu inca un strat sau mai multe, pe toata fata sau in anumite zone pentru extra acoperire. Personal, l-am incercat atat intr-un strat, cat si in doua straturi si pot spune ca rezultatul a fost placut in ambele cazuri. Nu se simte si nu arata ca o masca pe fata, se uniformizeaza foarte bine si nu trebuie insistat foarte mult pentru blenduire.

💄 BB Cream Boys’n Berries finish si rezistenta

In ceea ce priveste finish-ul, acesta nu este unul perfect mat, dar nici foarte glowy. As putea spune ca este undeva la mijloc, insa daca doriti un finish perfect mat, atunci puteti opta fara probleme pentru o pudra pe care o veti aplica la final.

Personal, pentru toate fondurile de ten sau BB Cream-urile aplicate, revin cu un strat fin de pudra pentru fixarea produsului. In acest fel, fixati mai bine produsele cremoase si vor avea o rezistenta mai mare.

Asa am procedat si cu BB Cream Boys’n Berries, pe care l-am fixat cu pudra publere, indeosebi in zona T. Nu am mai simtit pe parcursul zilei nevoia de niciun retus si pot spune ca pana seara produsul chiar arata foarte bine pe piele. Nu s-a strans, nu a devenit inestetic alocuri, chiar mi-a placut si inainte de demachiere cum se prezenta. De asemenea, nici nu a oxidat pe tenul meu, ceea ce nu poate decat sa ii ofere inca un plus.

Mai mult decat atat, am apreciat formula produsului care pe langa faptul ca este rezistenta, nici nu mi-a creat probleme in sensul de a imi provoca cosuri sau comedoane. Este un aspect foarte important de punctat, caci as spune ca poate fi potrivit si pentru un ten predispus la cosuri sau chiar la acnee.

💄 Merita cumparat BB Cream Boys’n Berries? Pareri si Concluzii Personale

Pe mine BB Cream Boys’n Berries m-a surprins placut si pot spune ca a detronat cateva BB Cream-uri preferate. In mare parte, mi-au placut toate aspectele la acest produs de la formula si acoperire, pana la rezistenta si mod de aplicare. Voi continua sa il folosesc si, cu siguranta il voi recumpara. Este un produs excelent atat in sezonul cald, cand avem nevoie de formule cat mai lejere, dar si in sezonul rece, avand o acoperire buna si o consistenta hidratanta. As mai adauga si faptul ca include chiar si factor de protectie solara, insa nu as insista neaparat pe acest aspect, intrucat nu ma bazez exclusiv pe protectia solara integrata in produsele de make-up, ci intotdeauna aplic si un produs separat cu factor de protectie solara, iar o varianta excelenta pentru mine este Synergy Therm.

Parerea mea este ca ar merita sa ii acordati o sansa pentru a vedea daca este in concordanta si cu nevoile si asteptarile voastre. De altfel, daca il achizitionati de aici, de unde l-am achizitionat si eu, cu codul cosmetice5 puteti beneficia si de o extra reducere de 5%.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *