Machiaj

BB Cream Cushion Pittoresco By Christina Ich Review si Pareri personale

BB Cream Cushion Pittoresco By Christina Ich este o combinatie de ingrijire a pielii si machiaj, un produs inovator care ofera un aspect natural pielii, timp in care integreaza ingrediente ce hranesc si protejeaza pielea. Este un produs special gandit care sa ofere multiple beneficii despre care vom discuta pe larg in continuare, unde va voi impartasi experientele personale cu acest produs.

BB Cream Cushion Pittoresco By Christina Ich prezinta o formula inovatoare ce include un amestec de ingrediente naturale cum ar fi niacinamida care este cunoscuta pentru capacitatea sa de a inhiba excesul de sebum, de a lumina si uniformiza nuanta pielii. In acelasi timp, contine adenozina ce contribuie la reducerea aspectului liniilor fine si ridurilor, oferind tenului un aspect mai revitalizat si tineresc.

Imi place la acest produs ca prezinta o textura lejera ce ofera luminozitate, ascunde roseata si micile imperfectiuni, permitand totusi pielii sa respire, iar rezultatul va fi acela de ten impecabil fara sa incarce. Mai mult decat atat, include factor de protectie solara SPF 50 si un complex anti-poluare, protejand pielea impotriva efectelor nocive ale razelor UV si a agresorilor din mediul inconjurator. Mentine astfel tenul proaspat, mat si luminos pe tot parcursul zilei.

In general, acest BB Cream este potrivit pentru tenul gras, mixt sau normal, avand capacitatea de a camufla destul de bine imperfectiunile. Totodata, are o formula usoara ce permite ajustarea nivelului dorit de acoperire, adica aplicarea mai multor straturi pana obtineti acoperirea dorita, insa fara sa incarce inutil pielea.

Prezinta o carcasa compacta si poate fi transportat cu usurinta si in geanta pentru a retusa rapid machiajul atunci cand simtiti nevoia. Aplicatorul este unul foarte practic si permite retusarea rapida, fara probleme. Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca acest produs este disponibil intr-o singura nuanta – Medium Beige – care mie mi s-a potrivit foarte bine, fiind in principiu, recomadnata tenului deschis sau mediu la culoare, adaptandu-se intr-o oarecare masura. In plus, ofera un finish mat datorita pudrei de control a sebumului si asigura luminozitate si rezistenta buna.

Din punctul meu de vedere, BB Cream Cushion Pittoresco By Christina Ich este un produs 2 in 1, atat de machiaj, cat si de ingrijire, excelent pentru toate persoanele care doresc un machiaj natural, un ten luminos si rezistent. Pe tenul meu mixt, produsul s-a comportat foarte bine, astfel ca dupa ore de purtat, inca arata foarte bine. Este o varianta excelenta pentru machiajul de zi cu zi, se aplica foarte usor si cu aplicatorul din dotare, iar personal, nu am identificat niciun minus.

Voi l-ati incercat, ce impresii v-a lasat?

Verifica oferta actuala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *