Corp

Autobronzant Ziaja Review si Pareri personale

Fiindca toate ne dorim o piele perfect bronzata, insa stim cat de nociv este pe termen lung soarele, o alternativa sanatoasa pentru o piele perfecta este utilizarea unui autobronzant. Astfel, vreau sa va prezint un autobrozant ieftin si bun care va va ajuta sa obtineti bronzul mult dorit si este vorba despre autobronzantul Ziaja.

Autobronzantul Ziaja este un produs tip lotiune ce se aplica pe corp pentru obtinerea unui bronz placut cu aspect natural. Este indicat pentru orice tip de piele si, mai mult decat atat, ofera si hidratare acesteia. Contine foart emulti acizi grasi saturati si nesaturati, unt de cupuacu cu rol de revitalizare, ulei de karite ce hidrateaza pielea si stimuleaza elasticitatea, ulei de macadamia ce previne pierderea apei din piele, ulei de nuci para ce inmoaie si netezeste straturile superioare ale pielii si DHA ce ofera efect de bronz/

Unul dintre cele mai importante avantaje ale autobronzantului Ziaja se refera la modul extrem de simplu de aplicare. Avand o textura usoara, poate fi intins si uniformizat foarte bine pe intreaga suprafata a pielii. Partea si mai interesanta este ca spre deosebire de alte produse de acest tip, nu lasa pete sau dare dupa aplicare. Va recomand sa folositi o manusa speciala in momentul aplicarii produsului. Dar daca nu aveti, nu este nicio problema, se aplica destul de usor si foarte bine cu mana.

Inainte de a aplica autobronzantul, este imperios necesar sa exfoliati pielea, aplicati produsul, dupa care il lasati sa actioneze. Ar fi recomandat sa il aplicati seara, iar a doua zi de dimineata sa faceti dus.

Un alt avantaj se refera la culoarea foarte naturala pe care o ofera pielii. Bronzul se realizeaza treptat, iar efectul incepe sa fie observabil in doar cateva ore. In functie de intensitatea dorita, puteti aplica mai multe zile produsul. Se absoarbe rapid si eficient in piele, nu se transfera pe haine si lasa o senzatie placuta de piele hidratata.

Recipientul produsului este prevazut cu pompita, ceea ce inseamna ca veti putea doza cu usurinta cantitatea potrivita. Mai mult decat atat, fiindca este disponibil in cantitatea de 300 de ml, putem spune ca este si foarte spornic.

Autobronzantul Ziaja este o alternativa ce ofera un raport calitate/pret foarte buna pe care va recomand sa o incercati. Din punctul meu de vedere, este un produs mai bun decat multe alte variante mai scumpe, din aceeasi gama. Se aplica usor, arata bine si nu se transfera pe haine. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un autobronzant?

Verifica oferta Spring Farma Verifica oferta Notino Verifica oferta Vegis Verifica oferta Notino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *