Par

Color WOW Dream Coat Review si Pareri

Din seria de produse nelipsite pentru ingrijirea parului se numara Color WOW Dream Coat despre care probabil multe ati auzit, insa sunt convinsa ca inca mai sunt persoane care nu stiu prea multe informatii despre el, insa merita descoperit. Este genul de produs care folosit corespunzator face diferenta in rutina de ingrijire a parului.

Color WOW Dream Coat este, practic, un spray pentru par care promite netezire, definire si textura. Multe dintre noi ne confruntam cu parul rebel, mai ales, atunci cand umiditatea din aer creste. Invariabil, parul se increteste sau se electrizeaza, iar noi putem uita de coafura pe care poate ne-am straduit ceva sa o obtinem.

Acest produs contine un polimer care se activeaza la caldura si care izoleaza parul de umiditate. Astfel, in momentul in care luati contact cu umezeala, parul nu va mai tinde sa se electrizeze sau onduleze. In plus, ii ofera si un luciu natural, placut.

Partea si mai interesanta este ca produsul rezista pe par la 2-3 spalari cu sampon. Acest lucru inseamna ca nu va trebui aplicat dupa fiecare spalare. Totodata, nu ingrasa si nu incarca parul, iar eu pot confirma acest lucru avand in vedere ca am un par cu tendinta de ingrasare.

Dar sa trecem si la partea practica pe care o consider cea mai importanta fiindca este musai ca produsul sa fie folosit corect. Spalati parul ca de obicei, folosind inclusiv masca sau balsam, dupa preferinte. Cu un prosop eliminati excesul de apa din par, insa nu uscati complet parul, ci acesta trebuie sa fie umed. Impartiti-l in suvite individuale si pulverizati uniform, suficient produs Color WOW. Ulterior, folosind o perie si un uscator de par, uscati fiecare portiune, in acest fel, produsul activandu-se la contactul cu aerul cald. Repetati producedura la fiecare a treia spalare si veti observa diferenta.

Eu am un par fin care se electrizeaza foarte usor, iar acest produs m-a ajutat sa scap de efectul frizzy. Parul a devenit mai suplu, mai lucios si se simte hidratat. Bineinteles ca pe partea de hidratare un rol important in joaca masca pe care o folositi. Insa, Color WOW vine cu un plus de hidratare si ajuta la mentinerea sanatatii parului.

Din proprie experienta va spun ca trebuie urmat intocmai procedeul de aplicare pentru a va putea bucura de rezultate satisfacatoare. Recunosc ca atunci cand l-am achizitionat nu era convinsa de rezultatele pe care le poate oferi tocmai fiindca am citit tot felul de pareri. Insa, concluzia la care am ajuns dupa folosire este ca diferenta intre parerile pozitive si parerile negative este data tocmai de modul de aplicare al produsului care nu poate fi altfel decat cel indicat anterior.

Verifica oferta actuala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *