Machiaj

Mascara Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks volum si alungire Review si Pareri

Cand vine vorba despre mascara, trebuie sa recunosc ca sunt foarte pretentioasa si destule de putine variante de pe piata mi se potrivesc atat de bine. Astazi, as vrea sa va prezint unul dintre cele mai bune rimeluri pe care le-am incercat si anume Mascara Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks care promite mai mult volum, dar si alungire. Ce altceva ti-ai mai putea dori?

Cu siguranta, mascara este pasul care completeaza orice machiaj si fara de care nu putem spune ca machiajul este complet fie el de zi sau de seara. Mascara Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks include un aplicator de tipul 90-60-90 care permite aplicarea precisa in toate colturile ochiului, fara incidente neplacute. Acopera foarte bine fiecare geana, iar acest lucru se realizeaza extrem de usor.

Imi plac rimelurile care ofera atat volum, cat si alungire, iar de cele mai multe ori, caut ambele proprietati la un astfel de produs. De ce imi place acest mult acest mascara? Pentru ca efectul este unul foarte intens atat in ceea ce priveste volumul, cat si alungirea.

De asemenea, un alt avantaj important pentru mine este acela ca nu curge pe sub ochi pe parcursul zilei, nici macar in sezonul cald, si nici nu se cojeste sau scutura. L-am testat si la plaja cu succes si chiar daca nu are o formula waterproof, se comporta impecabil chiar si in conditii de temperatura ridicata. Nu fac scufundari si nici nu imi place sa imi bag capul sau fata in apa, asa ca de ce mi-ar fi necesara o formula waterproof?

Efectul genelor este unul intens si imi pune in valoare foarte frumos ochii, privirea. Pentru mine este varianta ideala si va indemn sa investiti mereu intr-un mascara de calitate. In mod evident, nu pretul este indicatorul principal care determina calitatea produsului, insa sunt putine rimeluri care ajung la nivelul acestuia. Voi l-ati incercat?

Verifica oferta actuala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *