Ten

Embryolisse Moisturizers Lait-Creme Concentre Review si Pareri personale

Povestea Embryolisse incepe din anul 1950 cand um medic dermatologi al spitalului din Paris, specializat pe boli de piele, a creat legendarul Embryolisse Moisturizers Lait-Creme Concentre, vanzarile ajungand la milioane in intreaga lume. Este un produs extrem de popular si foarte apreciat inclusiv pe piata romaneasca, ceea ce m-a facut si mai curioasa sa il testez, iar astazi revin cu un feedback catre voi.

Embryolisse Moisturizers Lait-Creme Concentre este o crema tip lapte, potrivita pentru majoritatea tipurilor de ten care au nevoie de o hidratare eficienta, dar fara sa lase senzatia de piele grasa. Printre beneficiile pe care acest produs le ofera se numara hidratarea intensiva a pielii, fortifierea barierei protectoare, reinnoirea celulara si senzatia de calmare si confort. In plus, ajuta la elasticitatea acesteia, catifelare si netezire.

Printre ingredientele pe care le contine, se numara proteinele de grau si acidul hialuronic care retin umiditatea la nivelul pielii, uleiul de migdale dulci si ceara de albine ce repara bariera protectoare a pielii si vitaminele antioxidante A, E si F care promoveaza reinnoirea celulara.

Iata si lista completa cu ingrediente:

AQUA (WATER), PARAFFINUM LIQUIDUM, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, GLYCERYL STEARATE SE, TRIETHANOLAMINE, CERA ALBA (BEESWAX), CETYL PALMITATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, STEARETH-10, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, PARFUM (FRAGRANCE), LAURETH-7, PROPYLENE GLYCOL, TROPOLONE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT

Asa cum va povesteam anterior, am un ten mixt, iar in general, tind catre formule lejere de crema care sa se absoarba cat mai bine in piele. Textura cremei Embryolisse Moisturizers Lait-Creme Concentre mi-a placut foarte mult caci desi hidratareaza foarte bine, nu imi incarca tenul. Este o alegere potrivita atat in rutina de dimineata, cat si in cea de seara, comportandu-se excelent si pe post de baza de machiaj. Are un miros floral placut, foarte subtil si care se estompeaza rapid. Consider ca este o alternativa potrivita pentru un ten uscat, normal sau mixt. Aplic o cantitate moderata de produs pe care o intind foarte bine pentru o absorbtie cat mai rapida.

Este un produs caruia merita sa ii acordati o sansa sau, daca ati facut-o deja, va astept cu interes in rubrica de comentarii pentru a impartasi cu noi si experienta voastra!

In plus, o gasiti in diferite variante si anume de 75 ml, 30 de ml sau 15 ml, iar daca nu sunteti convinse ca este un produs ce vi s-ar putea potrivi, va incurajez sa o achizitionati in varianta cea mai mica pentru testare.

Verifica oferta Notino Verifica oferta eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *