Ten

Sesderma C-Vit Mist Review si Pareri personale

Vitamina C imi este nelipsita din rutina, iar de-a lungul timpului am avut ocazia sa incerc destule variante pentru a imi putea da seama astazi daca un produs este eficient sau nu. De aceasta data, va voi prezenta o varianta de vitamina C sub forma de spray, mist, si asa cum probabil ati ghicit deja, voi vorbi despre Sesderma C-Vit Mist.

Este pentru prima data cand incep sa folosesc un produs cu vitamina C pe baza de spray, asa ca utilizarea acestui produs a fost o noutate si pentru mine. Ceea ce vreau sa specific inca de la inceput este ca produsul poate fi utilizat pentru orice tip de ten, se aplica exclusiv pe fata si poate fi utilizat in rutina de zi cu zi.

Printre cele mai importante beneficii pe care mistul de la Sesderma le ofera se numara hidratarea si senzatia de reimprospatare, efectuil de iluminare asupra tenurilor terne, amliorarea petelor si imbunatatirea aspectului pielii, completand foarte bine tratamentele depigmentante pentru rozacee sau semne de la acnee. Avand in vedere ca se prezinta sub forma de spray, il puteti aplica cu usurinta oriunde si oricand, intr-un mod igienic. Si mai interesant este faptul ca nu creeaza senzatie de picurat si nici nu uda pielea, in momentul pulverizarii

Personal, imi place sa folosesc produsele pe baza de vitamina C in rutina de dimineata, pentru ca stim deja ca aceasta potenteaza efectul SPF-ului. Insa, este foarte corect sa o aplicati si seara, ofera aceleasi beneficii pielii.

Aplic mistul pe pielea curata si uscata, dupa care astept sa patrunda complet in piele. Acest lucru se intampla rapid, dupa care imi continui rutina cu crema hidratanta si SPF. Nu obisnuiesc sa folosesc foarte multe produse in aceeasi rutina, insa este la fel de corect si sa combinati mistul cu un ser, o lotiune si asa mai departe. Aici depinde foarte mult si de nevoile tenului, respectiv imperfectiunile cu care va confruntati.

Spray-ul se pulverizeaza la o distanta de circa 5-10 cm, aplicand produs atat cat considerati necesar. Producatorii sustin ca poate fi aplicat cu succes si peste machiaj datorita faptului ca nu creeaza pelicula sau senzatie de umezeala. De aemenea, o alta varianta de aplicare a produsului ar mai fi si pulverizarea acestuia in palme, dupa care aplicati pe ten.

Iata si lista completa cu ingrediente pe care le contine:

AQUA, PROPYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, ALCOHOL, BHA, BHT, CITRAL, CITRONELLYL METHYLCROTONATE, D-LIMONENE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, LINALOOL, PARFUM, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 20, POTASSIUM SORBATE, RETINOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM CHOLATE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, TRANEXAMIC ACID, TRIETHANOLAMINE.

Imi place foarte mult aceasta varianta de vitamina C de la Sesderma, iar efectele nu au intarziat sa apara. Tenul este luminos, frumos uniformizat, iar machiajul arata bine pe piele. Textura este una foarte placuta, nu incarca deloc pielea si nu creeaza disconfort. Consider ca este un produs ingenios si gandit foarte bine din toate punctele de vedere, care merita incercat. Sau daca ati facut-o deja, va invit in rubrica de comentarii sa imi spuneti si parerea voastra.

Verifica oferta Spring Farma Verifica oferta Help Net

One comment on “Sesderma C-Vit Mist Review si Pareri personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *